Shenzhen Eigday Heating Limited lahir di 2010 di Shenzhen.specializing di R & D, ngahasilkeun sagala jinis pemanasan calakan, cooling sarta LED produk olahraga outdoor jeung asesoris, merek utama kami kaasup Jurusalamet, SAVIORHEAT, SNOW DEER jeung DAY WOLF, jsb produk jeung asesoris urang geus kaliwat UL, FCC, CE, ROHS, ngahontal jeung dijual di sakuliah dunya kacida alusna sarta dipiboga reputasi hébat ti klien tur pesaing sakuliah dunya, ogé kami nampa pesenan ODM & OEM tur mantuan klien pikeun ngahontal bisnis win ganda.

maca deui